Substanță activă

Saccharomyces boulardii

Saccharomyces boulardii este un tip de drojdie provenită din coaja fructelor litchi și mangostan. S. boulardii contribuie la protecția mucoasei intestinale împotriva bacteriilor dăunătoare și susține sănătatea sistemului imunitar și a barierei gastro-intestinale și ajută enzimele digestive cu absorbția și digestia nutrienților.

Saccharomyces boulardii are rol probiotic, stimulează sistemul imunitar și susține sănătatea sistemului digestiv.

Saccharomyces boulardii este cel mai frecvent utilizat pentru tratarea și prevenirea diareei, inclusiv a tipurilor infecțioase, cum ar fi infecția rotavirală la copii. S. boulardii este folosit și pentru alte tipuri de diaree, acnee și infecții ale tractului digestiv.

<i>Saccharomyces boulardii</i>

Surse naturale de Saccharomyces boulardii

Saccharomyces boulardii a fost descoperit inițial în fructele de mangostan și litchi. În afara acestora, S. boulardii este greu de găsit în natură. Prin urmare, este cel mai frecvent consumat sub forma de supliment alimentar.

Este recomandat aportul de probiotice în dietă. Acestea pot fi obținute prin consumul de chefir, varză murată, iaurt și alte alimente fermentate.

Produse Bio-Kult care conțin Saccharomyces boulardii

Știai că?

Țesutul limfoid asociat mucoasei digestive este sediul a aproximativ 70% din celulele sistemului nostru imunitar,

Țesutul mucoasei
digestive cuprinde
din celulele imunitare

Sursă informații:

Clinical reviews in allergy and immunology 'The gut microbiota and inflammatory noncommunicable diseases: Associations and potentials for gut microbiota therapies." (DOI: https://doi.org/10.1016/j.jaci.2014.11.012)

Descoperă toate substanțele active Bio-Kult

În toate produsele Bio-Kult se regăseşte grija continuă pentru oameni, până în cel mai mic detaliu.