Dincolo de bacterii

Bacteriile vii benefice se găsesc în corpul nostru din ziua în care ne naștem. Miliardele de microflore care pot fi găsite în tractul gastrointestinal uman joacă un rol esențial în susținerea și menținerea unui sistemului imunitar și digestiv puternic, astfel încât un echilibru optim al acestor bacterii benefice este important. 

Produsele Bio-Kult conțin culturi de bacterii vii cu eficacitate dovedită.

O serie de factori pot compromite echilibrul optim al bacteriilor benefice, inclusiv tratamentul cu antibiotice, infecția, stresul, călătoria sau o perioadă de alimentare sau stil de viață nesănătos. O soluție eficientă este suplimentarea microflorei prin administrarea unui supliment de bacterii vii cu mai multe tulpini pentru a restabili echilibrul.

ADM Protexin este o companie dedicată fabricării de produse inovatoare bazate pe cercetare de cea mai înaltă calitate. Experiența noastră de neegalat, de peste 25 de ani, în fabricarea produselor cu bacterii vii împreună cu asigurarea calității și acreditarea, este fără egal.

Asigurarea calității este de cea mai mare importanță pentru noi și este implementată și întreținută de propria noastră echipă internă, susținută de un microbiolog intern și laboratoare de microbiologie și analitice, independente, acreditate ISO 17025:2005. Acestea efectuează analiza materiei prime și a produselor finite. Certificatele de analiză sunt pregătite pentru fiecare lot de produse și sunt disponibile la cerere.

Analizele materiilor prime și ale produselor finite sunt coordonate de către un microbiolog și se realizează în propriile laboratoare conform normelor ISO 17025: 2005.

Unitatea noastră de fabricație este acreditată cGMP (bună practică de fabricație actuală) de către MHRA (Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale). De asemenea, deținem acreditări ISO 9001:2015, UFAS (Universal Feed Assurance Scheme), FEMAS IS (Feed Material Assurance Scheme, Furnizor Intermediar) și NOPS (substanțe interzise în mod natural).

Am documentat pe deplin politicile de asigurare a calității, HACCP (analiza pericolelor și puncte critice de control), politicile de sănătate, siguranță și igienă, care stau la baza tuturor procedurilor și operațiunilor noastre.

Avem un program complet de trasabilitate și toate materiile prime și loturile de produse finite sunt supuse analizei controlului calității pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă pe tot parcursul ciclului de producție și pe toată durata de valabilitate a produsului.

Tulpinile noastre sunt toate fermentate individual, pe fiecare lot, ceea ce se realizează în utilaje moderne care îndeplinesc cerințele bunei practici de fabricație și sunt operate de personal bine instruit. Fiecare tulpină este crioprotejată și liofilizată individual, ceea ce ajută la supraviețuirea sa la aciditatea scăzută a stomacului și permite stocarea produsului finit la temperatura camerei. Toate produsele Bio-Kult sunt viabile până la sfârșitul perioadei lor de valabilitate, fiind supuse testelor de stabilitate în condiții controlate de umiditate relativă și temperatură.

Operăm un program de formare continuă pentru tot personalul nostru de producție în vederea asigurării unei forțe de muncă cu înaltă calificare. Obiectivul nostru, locație de fabricație de ultimă generație, cuprinde camere cu temperatură și umiditate controlate, echipate cu cele mai noi utilaje, oferindu-ne capacitatea de a fabrica o mare varietate de produse finite.

Toate tulpinile bacteriene din produsele Bio-Kult sunt pe deplin identificate și sigure de utilizat. Toate tulpinile sunt depuse la Colecția Națională pentru Bacterii Industriale, Maritime și Alimentare (o bancă națională de colectare a culturilor) cu sediul în Aberdeen, Marea Britanie, unde putem asigura reproductibilitatea în siguranță a tulpinii fără schimbare genetică. De asemenea, tulpinile pe care le folosim sunt considerate sigure de Comitetul European Calificat pentru Prezumția Siguranței.

Toate tulpinile bacteriene din produsele Bio-Kult sunt fermentate individual și sigure de utilizat.

Pentru a ne asigura că rămânem în fruntea cercetării, colaborăm cu mai multe centre de cercetare și universități de vârf din Marea Britanie și din întreaga lume. Această cercetare ne permite să înțelegem în continuare modul în care produsele noastre pot contribui la îmbunătățirea stării de sănătate și, de asemenea, pot aduce contribuții pentru produse noi și inovatoare în viitor.

 

Bio-Kult Pro-Cyan - Formulă avansată pentru infecțiile de tract urinar

Bio-Kult Pro-Cyan este o formulare cu acțiune multiplă, dezvoltată științific, care ajută la menținerea nivelurilor normale de bacterii din intestin, conceput pentru a trata infecțiile de tract urinar.

Bio-Kult Pro-Cyan asigură: 36 mg de extract de afine PAC (proantocianidine) pe doză, două tulpini de bacterii vii selectate în mod specific și vitamina A care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la menținerea mucoaselor intestinului, gurii și tractului urinar în stare de sănătate.

Bio-Kult Pro-Cyan conține 2 tulpini bacteriene vii selectate în mod specific pentru intestin și tractul urinar. 
Bio-Kult S. Boulardii – Partenerul perfect de călătorie

Bio-Kult S. Boulardii este o formulă avansată cu acțiune multiplă concepută pentru a sprijini atât sistemul imunitar, cât și tractul digestiv.

Conține Saccharomyces boulardii, drojdie vie nepatogenă care ajută la menținerea unui echilibru sănătos al microorganismelor din intestin, precum și vitamina D3, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Bio-Kult S.Boulardii conține drojdie vie nepatogenă care ajută la menținerea unui echilibru sănătos al microorganismelor din intestin.
Bio-Kult Everyday - Formulă avansată pentru sistemul digestiv

Bio-Kult Everyday este un supliment unic cu 14 tulpini de bacterii vii, ce vin în completarea florei intestinale prezente în mod natural în sistemul digestiv al unei persoane sănătoase.

S-a dovedit că cele 14 tulpini bacteriene vii supraviețuiesc acidității ridicate din stomac.

Bio-Kult Everyday este un produs recomandat pentru susținerea sistemului digestiv.