Substanță activă

Extract de usturoi

Usturoiul crește în multe părți ale lumii și este un ingredient popular în gătit datorită mirosului său puternic și gustului delicios. Planta de usturoi a fost mult timp considerată benefică pentru sănătate și are multiple întrebuințări medicale.

Alicina este substanța care îi conferă usturoiului mirosul specific și se remarcă prin numeroase beneficii pentru sănătate. Aceasta poate inhiba proliferarea atât a bacteriilor, cât și a ciupercilor, și poate distruge tulpini rezistente la antibiotice.

Efectul antimicrobian al alicinei se datorează reacției sale cu diferite enzime, aceasta poate fi folosită pentru lupta împotriva diferiților agenți patogeni, cum ar fi Helicobacter pylori, S. aureaus, E. coli și diverse tipuri de drojdii patogene cum ar fi Candida albicans. Astfel, includerea extractului de usturoi în Bio-Kult Candéa ajută la susținerea unei flore intestinale naturale sănătoase.

Usturoiului în alimentație

Usturoiul este o plantă erbacee, bulboasă, cu un miros caracteristic care provine din usturoiul sălbatic (Allium longicuspis) și este cultivată de peste 6000 de ani.

Există două subspecii de usturoi care includ câteva sute de varietăți: usturoiul de vară și usturoiul de toamnă. Usturoiul este cultivat în toată lumea și cu mare succes în România.

Produse Bio-Kult care conțin Extract de usturoi

Bio-Kult Candéa este un produs recomandat pentru flora intestinală și cea intimă

Știai că?

Aproximativ 20% dintre femei au în mod normal Candida (un tip de ciupercă) în vagin fără a avea niciun simptom.

Dintre femeile
care au Candida
nu prezintă
simptome

Sursă informații:

Vulvovaginal candidosis. Jack D Sobel. Lancet 2007;369:1961-71. (DOI: 10.1016/S0140-6736(07)60917-9)

Descoperă toate substanțele active Bio-Kult

O viață mai sănătoasă și mai fericită începe cu microbiomul tău unic.