Substanță activă

Vitamina A

Vitamina A este o vitamină liposolubilă, care se găsește în mod natural în multe alimente. Joacă un rol important în menținerea unei vederi sănătoase, asigură funcționarea normală a sistemului imunitar și a organelor și susține creșterea și dezvoltarea adecvată a bebelușilor în uter. Vitamina A ajută, de asemenea, inima, plămânii, rinichii și alte organe să funcționeze corect.

Consumul unei doze recomandate de vitamina A contribuie la încetinirea procesului de deteriorare a vederii, datorat înaintării în vârstă. De asemenea, contribuie la protecția oaselor și reduce riscul de fracturi.

Surse naturale de Vitamina A

Vitamina A se găsește în mod natural în multe alimente. Doza recomandată de vitamina A poate fi obținută consumând o varietate de alimente, inclusiv ficat de vită și alte organe, anumite tipuri de pește, cum ar fi somonul, legumele cu frunze verzi și alte legume verzi, portocalii și galbene, cum ar fi broccoli și morcovii.

Fructele, inclusiv caisele și mango sunt, de asemenea, o sursă bună de vitamina A.

Produse Bio-Kult care conțin Vitamina A

Știai că?

Probioticele pot reduce cu 79% episoadele de infecții urinare (ITU) și numărul curelor cu antibiotice.

Pot reduce
cu
riscul infecțiilor ITU

Sursă informații:

Probiotic and cranberry supplementation for preventing recurrent uncomplicated urinary tract infections in premenopausal women: a controlled pilot study. Koradia P, Kapadia S, Trivedi Y, Chanchu G, Harper A. Expert Review of Anti-infective Therapy 2019 (DOI: 10.1080/14787210.2019.1664287).

Descoperă toate substanțele active Bio-Kult

În toate produsele Bio-Kult se regăseşte grija continuă pentru oameni, până în cel mai mic detaliu.