Substanță activă

Bifidobacterium infantis

Bifidobacterium infantis este o tulpină de bacterii benefice. Este un tip de bacterie lactică acidă, care face parte din același grup de bacterii ca și Lactobacillus. Se găsește în mod natural în cavitatea bucală și tractul gastro-intestinal și ajută la menținerea unui tract digestiv sănătos.

Bifidobacterium infantis este o bacterie benefică cu abilități unice de reducere a inflamației intestinale.

Bifidobacterium predomină în microbiota intestinală a sugarilor alăptați și are ca acțiune benefică accelerarea răspunsului imun al organismului.

Bifidobacterium longum subspecie infantis (B. infantis) este bine adaptată la intestinul sugarului și a evoluat împreună cu diada mamă-sugar și microbiomul intestinal, în parte datorită capacității sale de a consuma carbohidrați complecși din laptele uman. B. infantis și gazda sa umană au o relație simbiotică care protejează nou-născutul și hrănește o microbiotă intestinală sănătoasă înainte de înțărcare.

Surse naturale de Bifidobacterium infantis

Bifidobacterium infantis se găsește în produse alimentare. Este utilizat în producția de iaurt, măsline, varză murată, salam și brânză. De asemenea, se adaugă în formulele de lapte pentru sugari.

Bifidobacterium infantis se găsește, de asemenea, într-o gamă largă de suplimente cu bacterii benefice

.

Produse Bio-Kult care conțin Bifidobacterium infantis

Bio-Kult Everyday este un produs recomandat pentru susținerea sistemului digestiv

Știai că?

Bacteriile benefice pot reduce riscul de diaree asociată antibioticelor (DAA) cu 42%.

Pot reduce
cu
riscul de diaree (DAA)

Sursă informații:

Probiotics for the prevention and treatment of antibiotic-associated diarrhea: a systematic review and meta-analysis. Hempel S et al. JAMA 2012;307:1959–69. Probiotics for the prevention of Clostridium difficile-associated diarrhea in adults and children. Goldenberg JZ et al. Cochrane database Syst Rev 2013;5:CD006095.

Culegeți beneficiile unei vieți active

Exercițiul regulat aduce o mulțime de beneficii fiecărui aspect al sănătății, atât pe termen scurt, cât și pe termen îndelungat. Îmbunătățirea fitnessului cardiovascular1, reducerea tensiunii arteriale2, creșterea forței și rezistenței musculare3, creșterea densității osoase4, creșterea capacității pulmonare5, îmbunătățirea metabolismului6 și creșterea nivelului de energie7 sunt doar câteva dintre beneficiile aduse de exercițiile fizice regulate. 

Citește mai mult »

Mucoasa digestivă este sediul a aproximativ 70% din celulele sistemului nostru imunitar.

Descoperă toate substanțele active Bio-Kult

O viață mai sănătoasă și mai fericită începe cu microbiomul tău unic.