Întrebări frecvente Descoperă răspunsurile medicilor la întrebările adresate de utilizatori și pacienți

Administrare

Bio-Kult este sigur pentru o administrare pe termen lung. Aceste suplimente pot fi folosite în anumite momente specifice, cum ar fi: după antibiotice, în timp ce călătoresc în străinătate și în lunile de iarnă.

O parte din bacteriile ingerate pot fi capabile să colonizeze interiorul mucoasei intestinale pe termen scurt, în timp ce altele încep să lucreze în timpul deplasării lor prin sistemul digestiv, înainte de a fi excretate prin scaun. Prin urmare, se recomandă un aport zilnic regulat pentru a ajuta la menținerea unei flore intestinale echilibrate și pentru a sprijini sistemul nostru digestiv și imunitar.

Majoritatea bacteriilor vii colonizează tranzitoriu și se elimină din tubul digestiv în mai puțin de două săptămâni, astfel este necesară administrarea repetată.

Pentru a obține efectul dorit, produsele Bio-Kult trebuie administrate conform recomandării din prospectul acestora.

Ambalare

Blisterul produsului asigură stabilitatea, integritatea și calitatea fiecărei capsule până la sfârșitul perioadei de valabilitate. Acest tip de ambalaj protejează conținutul împotriva temperaturilor extreme și conferă o flexibilitate mai mare în cazul șocurilor.