Despre Bio-Kult

Știința și natura în echilibru

Gama de suplimente alimentare Bio-Kult conține culturi de bacterii vii, ce vin în completarea florei intestinale prezente în mod natural în sistemul digestiv al unei persoane. La baza dezvoltării acestor produse stau 25 de ani de experiență, cercetări și inovație.

Gama de produse Bio-Kult este susținută de o echipă de specialiști, ce asigură respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Analizele materiilor prime și ale produselor finite sunt coordonate de către un microbiolog și se realizează în propriile laboratoare conform normelor ISO 17025: 2005.

Certificatele de analiză sunt pregătite pentru fiecare lot de produse și sunt disponibile la cerere.

Gama Bio-Kult pentru sistemul digestiv, imunitar și tractul urinar

Eficacitatea tulpinilor Bio-Kult

Bacteriile benefice ideale conțin tulpini cu eficacitate dovedită prin studii și se pot păstra la temperatura camerei. Microorganismele din produs rămân viabile pe toată perioada de valabilitate și rezistă acidității gastrice și sărurilor biliare, ajungând vii în intestin.

Bio-Kult Advanced este un produs recomandat pentru susținerea sistemului digestiv. Bio-Kult Everyday

 

Bio-Kult S.Boulardii este un produs recomandat pentru susținerea sistemului digestiv și imunitar. Bio-Kult S.Boulardii

Bio-Kult Everyday este un produs recomandat pentru susținerea sistemului digestiv. Cu o formulă complexă, dezvoltată științific, produsul conține 14 culturi bacteriene vii, destinată sistemului digestiv.


Află mai mult

 

Bio-Kult S.Boulardii este un produs recomandat pentru susținerea sistemului digestiv și imunitar. Conține vitamina D3 și preparatul prebiotic Preplex care ajută la menținerea unui echilibru sănătos al microorganismelor din intestin.


Află mai mult

Bio-Kult Candéa este un produs recomandat pentru flora intestinală și cea intimă. Bio-Kult Candéa

 

Bio-Kult Pro-Cyan este un produs recomandat pentru funcționarea normală a tractului urinar. Bio-Kult Pro-Cyan

Bio-Kult Candéa este un produs recomandat pentru flora intestinală și cea intimă. Produsul conține 7 tulpini de bacterii vii și este îmbogățit cu extract din pulbere de usturoi (Allium sativum) și extract de grepfrut (Citrus paradisi).


Află mai mult

 

Bio-Kult Pro-Cyan este un produs recomandat pentru funcționarea normală a tractului urinar. Produsul conține 2 tulpini bacteriene vii selectate în mod specific pentru intestin și tractul urinar.


Află mai mult

Bacteriile benefice sunt importante pentru întreaga familie

Bacteriile benefice: Importante pentru întreaga familie

Colaborarea cu mai multe centre și universități din întreaga lume facilitează schimbul de informații necesar pentru a rămâne în fruntea ultimelor cercetări.

Aceste cercetări contribuie la dezvoltarea de produse noi și inovatoare și, totodată, la îmbunătățirea stării de sănătate a oamenilor de pretutindeni.